home
over Evelien
lessen
contact
Sorry, uw scherm is te klein om deze pagina te kunnen bekijken.
Vergroot uw scherm of bekijk de website op een ander apparaat.
Celloles-Alkmaar over Lessen
Over de lessen
Het is geweldig om mijn kennis en mijn liefde voor muziek, en voor de cello in het bijzonder, door te mogen geven. In mijn lespraktijk zijn alle leeftijden vertegenwoordigd. Zowel kinderen als volwassenen inspireren mij om met een positieve instelling les te geven. Het plezier in het musiceren staat dan ook voorop. Daarnaast is er in de lessen natuurlijk veel aandacht voor het technische deel, houding, aanleren van nieuwe technieken, het ontwikkelen van het gehoor en interpretatie, dit allemaal in een positieve leeromgeving. Het stimuleren tot samenspelen is ook een belangrijk onderdeel van de lessen.

Bij elkeĀ  leerling probeer ik de juiste muziek te vinden die aansluit bij de persoonlijke voorkeuren. Dit kan wel eens een uitdaging voor mij zijn!

De lessen zijn grotendeels individueel. Het meest gangbare is een half uur les in de week maar ook een uur in de twee weken hoort tot de mogelijkheden. Andere varianten zijn ook bespreekbaar. De lessen worden in Sint Pancras gegeven of op het Muziekatelier Alkmaar aan de Wielingenweg in Alkmaar Noord.

Ongeveer twee keer per jaar geef ik de mogelijkheid om voor publiek te spelen, waarbij geldt: niets moet, alles mag!

Dit kunnen ook periodes zijn waarin zich groepjes vormen zodat er kan worden samengespeeld.

Op mijn facebook pagina Celloles-alkmaar kun je de activiteiten van mijn lespraktijk bekijken.
Wilt u nou ook zo'n op maat gemaakte website? Ga naar Joosteerbeek.com!